Laatste SDK en firmware onthullen codenaam nieuwe iPhone

Er zijn sporen gevonden van een nieuwe iPhone in de iPhone OS 3.2 SDK. Er zijn mappen gevonden met de naam N89, volgens insiders de codenaam van de volgende generatie iPhone.
Mike van Hoenselaar - · Laatst bijgewerkt:

n89 de nieuwe iPhone codenaam?Apple heeft tot nu toe voor elk product een aparte codenaam verzonnen. Eerdere versies van de iPhone waren de M68, N82 en de N88. Bronnen van Engadget hebben nu in de nieuwe iPhone OS 3.2 SDK sporen gevonden van de nieuwe iPhone. Dus wees gerust: er komt een nieuwe iPhone. Deze bronnen hebben diep in de pas uitgebrachte SDK enkele mappen gevonden die specifiek voor de speciale iPhone-modellen gemaakt zijn. Ook zijn hier mappen gevonden voor de tweede generatie van de iPod touch en de zogenaamde K48; dit zou de codenaam van de iPad zijn.

Er is echter één map die niet zomaar thuisgebracht kan worden en dat is de map N89. Geen Nokia-telefoon, maar volgens volgens insiders toch echt de nieuwe codenaam van de nieuwe iPhone. Op dit moment is er nog niet veel uit af te leiden, maar het zal niet lang duren voordat meer details over de nieuwe iPhone naar voren komen. We kunnen met steeds meer zekerheid zeggen dat er een nieuwe iPhone gaat komen.

Apple weet het slim aan te pakken met de buzz voorafgaand aan de lancering van de iPad en door een iPad aan Stephen Colbert te geven tijdens de Grammy’s. Nu zijn deze sporen van de nieuwe iPhone opgedoken. Zou Apple expres dit soort sporen achterlaten om ontdekt te worden om zo de buzz op gang te houden? Wat denk jij?

Bron: Engadget

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 3 februari 2010, 4:39
Categorieën Geruchten, iDevices
Onderwerp nokia

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.