Spraytect: nieuwe iPhone-case met peppersprayhouder

De Spraytect is een iPhone-case met een peppersprayhouder. Hierdoor kun je ongure types van je afslaan met de beschermhoes van je iPhone.

SpraytectEerder dit jaar schreven we nog over de Smart Guard, een iPhone-case met ingebouwde peppersprayhouder. De Spraytect is een iPhone-case die ongeveer hetzelfde doet, maar iets efficiënter in ontwerp lijkt. Hierbij zit de bus pepperspray niet aan de zijkant, maar aan de achterkant van de iPhone. De iPhone-case kan van pas komen wanneer je lastig wordt gevallen door ongure personen op straat. Althans, in andere landen: in Nederland mag je namelijk niet met pepperspray op zak lopen.

Spraytect 2Achterop de Spraytect zit een houder waar een spuitbusje pepperspray in past. Door de iPhone in landschapsmodus vast te houden, kun je de pepperspray naar iemand toe spuiten. In de case zit een veiligheidsclip, die je moet omschakelen voordat je de pepperspray spuit. Hierdoor voorkom je dat je per ongeluk op de knop drukt.

De Spraytect lijkt voor de gebruiker iets veiliger dan de eerder besproken Smart Guard. Omdat deze nieuwe case de bus pepperspray op de achterkant heeft, is de kans kleiner dat bijvoorbeeld een druppel pepperspray onbedoeld tijdens het bellen in je ogen belandt.

De fabrikant van de Spraytect levert alleen in de Verenigde Staten. Probeer je de case te importeren, dan is de kans redelijk groot dat de douane het pakketje tegenhoudt: In Nederland mag alleen de politie in uitzonderlijke situaties pepperspray gebruiken. Amerikanen betalen voor de case 40 dollar.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 29 oktober 2012, 22:19
Categorie Accessoires

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.