KPN Up stopt in augustus

KPN Up opslagdienst met app stopt in augustus

KPN Up stopt in augustus. Je kunt dan niet langer bestanden uploaden via de apps voor iPhone en iPad.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Twee keer eerder schreven we al over KPN UP, de opslagdienst met bijbehorende app. Het werd in 2014 geïntroduceerd, maar inmiddels is KPN er klaar mee: ze gaan stoppen. De komende weken heb je de tijd om bestanden op een andere plek op te slaan.

KPN Up stopt in augustus

KPN Up stopt

KPN Up iPhone cloudopslag app 320Dat KPN Up moeite heeft gehad om voldoende klanten te trekken is wel te begrijpen. De concurrentie met spelers als Dropbox en Google Drive is groot. KPN informeerde de klanten per brief (!) over het komende einde en opende ook een pagina voor klanten die vragen hebben. Vanaf april zal KPN geen kosten meer in rekening brengen en vanaf half mei kun je geen nieuwe bestanden uploaden.

“Wees er op tijd bij!” waarschuwt KPN de klanten. Vanaf 1 augustus stopt Up definitief en kun je geen bestanden meer downloaden. Gebruik je KPN Up op een mobiel apparaat zoals een iPhone of iPad, dan zul je daarop een melding krijgen. Gebruik je KPN Up alleen als backup en heb je je bestanden ook nog op een andere plek staan, dan hoef je niets te doen.

KPN adviseert klanten om over te stappen naar andere diensten, zoals Microsoft OneDrive, Google Drive of Dropbox.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 14 september 2016, 21:33
Categorieën Apps, Providers
Onderwerpen cloud, cloudopslag, kpn

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.