Kittyo houdt je kat in de gaten met speciale iOS-app

De Kittyo is een webcam met iPhone-app, waarmee je huisdieren in de gaten houdt. Je kunt ook een laser activeren en snoepjes op afstand geven.

Kittyo iPhone accessoire huisdieriPhone-bezitters met katten hoeven zich niet langer tijdens een weekendje weg af te vragen hoe het met de dieren graag. Het nieuwe Kickstarter-project Kittyo biedt een webcam die je in je woonkamer kunt zetten, om vervolgens te bekijken en bedienen vanuit een bijbehorende iOS-app. Daar blijft het echter niet bij: met de iPhone-applicatie kun je ook op afstand een snoepje geven, je kat toespreken of met een laserlampje spelen.

De Kittyo is nieuw op Kickstarter, waar we in het verleden ook andere, vergelijkbare accessoires zagen staan. De vorig jaar besproken Petcube maakt het bijvoorbeeld ook mogelijk om je huisdier op afstand in de gaten te houden. Zowel de Petcube als Kittyo gebruiken een laserlampje om je op afstand met de kat te laten spelen. Het is onduidelijk of het hierbij gaat om de klasse laser die hier in Nederland niet is toegestaan.

Kittyo iPhone Kickstarter

Hoewel de Kittyo nog niet lang op Kickstarter staat, heeft het project nu al ruimschoots zijn streefbedrag binnengehaald. De makers hadden 30.000 dollar op het oog en zitten nu al op 120.000 dollar. Door 119 dollar plus 25 dollar verzendkosten te doneren, krijg je in november dit jaar een Kittyo toegestuurd.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 23 april 2014, 17:40
Categorie Accessoires
Onderwerpen dieren, kickstarter

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.