Keyboard Buddy: iPhone 5-case met uitschuifbaar toetsenbord

De Keyboard Buddy is een iPhone 5-keyboard met uitschuifbaar toetsenbord. Hierdoor kun je met fysieke knoppen bijvoorbeeld een sms-bericht typen.

Keyboard BuddyTyp je liever niet op een touchscreen, dan zijn er een diverse iPhone-cases met een ingebouwd toetsenbord waardoor je met fysieke knoppen kunt tikken. Een klein probleem is alleen dat veel van deze cases zijn gemaakt voor de iPhone 4 en iPhone 4S, waardoor ze niet om de langere iPhone 5 passen. Inmiddels is er de Keyboard Buddy, een case met toetsenbord gemaakt voor de iPhone 5.


De Keyboard Buddy is een iPhone 5-case met aan de achterkant een uitschuifbaar toetsenbord. Het toetsenbord verschijnt aan de zijkant van je iPhone, waardoor je hem in landschapsmodus moet vasthouden om te typen. Je hoeft geen kabels te verbinden tussen het keyboard en je iPhone, omdat het toetsenbord via Bluetooth met je iPhone verbindt. Je kunt het toetsenbord opladen via een micro-USB-ingang. Na één keer opladen is het toetsenbord volgens de fabrikant voor twee weken van stroom voorzien. De achterkant van de toetsen zijn verlicht. Hoewel de case de achterkant van je iPhone in beslag neemt, kun je nog steeds de camera gebruiken.

Je kunt de Keyboard Buddy bestellen voor $89,95 (circa. 70 euro). Daarbij moet je ook rekenen op $36,25 (circa. 28 euro) aan verzendkosten.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 2 oktober 2012, 16:57
Categorie Accessoires
Onderwerp toetsenbord
10 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.