Kevin Rose: ‘iPhone 3.0 krijgt copy/paste en Palm Pre-functies’ (gerucht)

Kevin Rose heeft in zijn show Diggnation verteld dat iPhone 3.0 een copy/paste-functie krijgt en allerlei functies die je ook op de Palm Pre vindt.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

kevin roseKevin Rose heeft zijn licht weer eens over de nieuwe iPhone-firmware laten schijnen. Tijdens de Diggnation-show op SXSW in Austin, deed hij wat voorspellingen over de komende preview van iPhone-firmware 3.0. MMS en video kunnen we vergeten, maar volgens Rose kunnen we wél knippen en plakken tegemoet zien. Dat werkt als volgt: je dubbeltapt een woord of zoomt in op het woord met het vergrootglas. Vervolgens geef je met pinch aan welk gebied je wilt kopiëren (de zogenaamde copy boundaries). Er verschijnt vervolgens een optie op te knippen, kopiëren of plakken. iPhone-firmware krijgt volgens Rose ook nieuwe functies die doen denken aan de Palm Pre.

Alles wat op de Palm Pre kan, kan straks ook op de iPhone, voorspelt Rose. Bij Gizmodo zijn een aantal filmpjes van dat toestel te vinden, om een idee te krijgen. Nu heeft Rose het wel eens eerder goed geraden, maar hij heeft er ook wel eens naast gezeten. Gelukkig hoeven we nog maar twee nachtjes te slapen om het definitief te weten.

Tipgevers: Truckdiver, Sammo
Via: Gizmodo

Kevin Rose heeft niet letterlijk gezegd dat er geen MMS in iPhone-firmware 3.0 komt, maar dat hij geen weet heeft van MMS (via The iPhone Blog)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 2 november 2009, 0:38
Categorieën Geruchten, iDevices
Onderwerp firmware

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.