‘Kevin Lynch werkt met voormalig iPod-team aan geheim project’

Kevin Lynch werkt met voormalige medewerkers van Apple's iPod-divisie aan een mysterieus project. Mogelijk gaat het om de iWatch.

Kevin LynchVoormalig Adobe-topman Kevin Lynch staat bij Apple aan het hoofd van een nieuw team, dat bestaat uit voormalige medewerkers van de iPod-divisie. Dit hoorde MacGeneration van bronnen. Het is nog niet bekend waar de nieuwe divisie van Lynch exact aan werkt. Eén mogelijkheid is de iWatch, een Apple-horloge dat in eerdere geruchten ook al voorbijkwam.

De bronnen geven geen hints over waar Lynch met zijn team precies aan werkt. De iWatch wordt enkel over gespeculeerd, omdat dit een nog niet aangekondigd Apple-product is waar prima een speciale divisie voor opgezet kan zijn. Er lijken de nodige prominente Apple-medwerkers bij het project verwikkeld te zijn, waaronder iPod firmware-medewerker Robert Curtis en Steve Bollinger, wiens naam op een aantal multitouch-patenten van Apple staat.

Afgelopen maand werd bekendgemaakt dat Kevin Lynch overstapte van Adobe naar Apple, waar hij aan de slag ging als VP of Technology. De overstap was vrij opmerkelijk, omdat Lynch in zijn tijd bij Adobe sterke kritiek op Apple uitte.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 12 april 2013, 15:02
Categorieën Geruchten, iDevices
Onderwerp iwatch

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.