Officiële Star Wars-cases nu ook voor iPhone 5

Firebox verkoopt officiële iPhone-hoesjes gebaseerd op Star Wars. De borstkassen van iconische personages zijn op de hoesjes nagemaakt.

iPhone 5 case R2D2Firebox verkoopt al een tijdje officiële iPhone-cases gebaseerd op Star Wars en gemaakt door PowerA, maar nu kun je de hoesjes ook voor de iPhone 5 bestellen. De cases maken van je iPhone-achterkant de borstkas van iconische Star Wars-personages C-3PO, R2-D2, Chewbacca of Darth Vader. De eerste twee cases zijn al te bestellen, terwijl je de andere twee slechts kunt pre-orderen.

Star Wars iPhone-casesBij de productie van de iPhone-cases lijken er aardig wat stappen te zijn genomen om de personages na te maken. Zo bestaat de C-3PO-hoes niet uit enkel een opdruk, maar is het reliëf van de robot intact. Chewbacca’s iPhone-hoes heeft zelfs een laagje kunstbont om om de vacht van het beest te repliceren.

Je kunt de Star Wars-cases bestellen voor ongeveer 24 euro, plus verzendkosten. De makers proberen wel een gevoel van exclusiviteit te geven: de cases zullen namelijk maar voor beperkte tijd worden verkocht. Wij vermoeden echter dat er geen haast geboden is bij het overwegen van de aanschaf: de iPhone 4- en iPhone 4S-hoesjes van afgelopen jaar waren immers ook voor “beperkte” tijd verkrijgbaar en zijn nu al in een nieuwe vorm opnieuw verkrijgbaar.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 12 april 2013, 17:15
Categorie Accessoires
Onderwerp star wars

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.