Jailbreakme.com krijgt vijf nieuwe functies

De populaire jailbreakmethode jailbreakme.com heeft een update gekregen, waardoor het sneller werkt, minder ruimte in beslag neemt en nog meer activiteiten automatisch uitvoert.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

Jailbreakme krijgt updateAls je naar firmware 1.1.3 bent overgestapt, is de kans groot dat je eerst een downgrade naar 1.1.1 hebt gedaan om vervolgens via jailbreakme.com een jailbreak uit te voeren. Gisteren hebben de makers van jailbreakme.com een flinke update uitgevoerd, waardoor de methode nog meer activiteiten automatisch uitvoert. In het lijstje met 11 eigenschappen zijn er gisteren 5 nieuwe bij gekomen. Zo zorgt jailbreakme.com voortaan automatisch voor een oktoprep van je 1.1.1-installatie.

Ook installeert de methode versie 3.0 van Installer.app en neemt daarbij meteen de Community Sources mee, inclusief de Modmyifone Source. De snelheid is geoptimaliseerd en er is minder opslagruimte nodig: zo’n 700 kB kon worden geschrapt. Jailbreakme.com ruimt root.zip en youtube.zip op zodat er meer ruimte overblijft om applicaties te installeren. De lijst met verbeteringen in jailbreakme.com is op de website te vinden.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 26 oktober 2009, 0:48
Categorie Jailbreak
Onderwerpen firmware, jailbreak

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.