Jailbreak 1.1.2 krijgt update en PowerPC-ondersteuning

Jailbreak van Conceited Software heeft een update gekregen, waardoor je geen officieel abonnement meer hoeft te hebben om een iPhone met firmware 1.1.2 te kraken.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

Een nieuwtje dat weinig toelichting vraagt: Conceited Software heeft als eerste een werkende jailbreak voor firmwareversie 1.1.2 uitgebracht en heeft nu een update beschikbaar gesteld die makkelijker in gebruik is. Voorheen moest je de iPhone op officiële wijze activeren (dus via iTunes) en dat betekende dat je de iPhone in combinatie met een abonnement moest hebben gekocht.

De nieuwe versie kan zonder tussenkomst van iTunes de iPhone activeren en een jailbreak uitvoeren. Ook nieuw, is dat je ook met een oudere Mac uit de voeten kunt: naast de Intel-Macs ondersteunt deze verbeterde Jailbreak ook PowerPC-processoren.

Hou er rekening mee dat je eerst een downgrade van 1.1.2 naar 1.1.1 zult moeten maken. Draai je al versie 1.1.1 van de firmware, dan moet je via AppTapp Oktoprep installeren en daarna kun je in twee klikken een jailbreak uitvoeren. De download van Jailbreak vind je bij Conceited Software.

Via: Mobile Cowboys

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 26 oktober 2009, 0:46
Categorie Jailbreak
Onderwerpen abonnementen, apps, firmware

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.