Ivyskin maakt (tweede?) aanraakgevoelige iPhone-case

Ivyskin beweert 's werelds eerste iPhone-case met aanraakgevoelige voorzijde te hebben gemaakt. De case werkt met een ingenieus systeem met ultrasone golven.

IvySkin XyloT3Ivyskin heeft een serie cases ontwikkeld die de iPhone aan de voor- en achterzijde afdekt, maar waarbij je het touchscreen nog steeds kunt gebruiken. De fabrikant claimt dat dit het eerst type case is die volledig aanraakgevoelig is. Maar wacht, had de Stylz Body Armor niet ook zo’n ingebouwde, harde screenprotector? Het materiaal dat Ivyskin voor de XyloT3 heeft gebruikt is van Duits fabrikaat en nergens mee vergelijkbaar, claimt de fabrikant.

De case heeft een krasbestendige Reflect-afscherming met spiegel-effect. De Surface Xylo Wave (SXW)-technologie geeft ultrasone golven door aan het touchscreen, zonder interferentie. Wanneer het paneel wordt aangeraakt wordt een deel van de golf geabsorbeerd. Deze wijziging in ultrasone golven zorgt ervoor dat een aanraking wordt gedetecteerd. Je zou bijna vragen: “Zitten er ook batterijen bij?”

De andere cases met dezelfde technologie zijn de Ivyskin XyloDuo en de XylorReflect. Ivyskin maakt overigens ook een SpyScreen, die er voor zorgt dat je geen inkijk van de zijkant hebt als je bijvoorbeeld naast iemand zit en wat geheime informatie wilt raadplegen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 18 augustus 2008, 14:08
Categorie Accessoires
Onderwerpen scherm, surface

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.