iPhone Dev Team brengt QuickPwn uit

Het iPhone Dev Team heeft QuickPwn uitgebracht, een snelle jailbreakmethode voor iPhone 2.0.1 waarbij je geen restore hoeft uit te voeren.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

iPhone 3G simlockHet iPhone Dev Team heeft een verrassing: QuickPwn, een jailbreakmethode die sneller en makkelijker is dan voorheen. Een volledige restore is daarmee niet meer nodig. Als je toch geen custom firmware met specifieke functies wilt hebben, is er eigenlijk geen reden om tijdens het Pwnage-proces een restore uit te voeren; vandaar deze nieuwe tool QuickPwn. Volgens het Dev Team waren ze al een tijdlang van plan om een tool als QuickPwn uit te voeren.

Het maken van een volledige IPSW is niet meer nodig voor een jailbreak en een pwned iPhone. Eindelijk is er ook goed nieuws voor Windows-gebruikers, want QuickPwn is voorlopig alleen voor Windows bedoeld. Andere platformen volgen later. Het team stelt een ontwikkelversie beschikbaar, die vrijwel feature-complete is. Het team ziet QuickPwn als een aanvulling op het huidige PwnageTool. Niet voor iedereen bedoeld, maar voor de kenners een mooie aanvulling.

Om QuickPwn te kunnen gebruiken heb je firmware 2.0.1 van de iPhone- en iPod-firmware nodig. De jailbreak heeft alleen gevolgen voor de S5L (applicatieprocessor) waardoor geen permanente schade kan ontstaan. Nieuws over een iPhone 3G unlock is er overigens nog niet; daar wordt nog steeds hard aan gewerkt.

Downloaden: QuickPwn
Meer info: iPhone Dev Team
Bedankt Sander, Jigsaw en Rene!

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 26 oktober 2009, 0:41
Categorie Jailbreak
Onderwerpen jailbreak, pwnage tool, restore, simlock, unlock

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.