iTunes Connect Mobile aangepast voor iOS 4, iPad en iBookstore

iTunes Connect Mobile is voortaan een universele app, ook geschikt voor de iPad. Er zitten statistieken over boeken in en grafische aanpassingen voor iOS 4.

itunes connect iphoneDe iPhone-applicatie voor iTunes Connect heeft een update gekregen. Met iTunes Connect Mobile kunnen ontwikkelaars vanaf de iPhone hun applicaties in de App Store bekijken en beheren. Nieuw is het feit dat de app voortaan universeel is, zodat je ook op de iPad je statistieken kunt bekijken. Op de iPhone heeft de app betere graphics gekregen voor toestellen met een Retina Display (iPhone 4 en vierde generatie iPod touch). Voortaan is er ook ondersteuning voor multitasking op iOS 4 en krijg je de statistieken van je iBookstore-verkopen te zien.

iTunes Connect Mobile is gratis te downloaden uit de App Store. Ondersteuning voor de binnenkort te lanceren Mac App Store voor het distribueren van applicaties voor Mac OS X is er nog niet, maar het zou een kleine stap zijn om dat toe te voegen, aangezien de opzet gelijk is.

itunes connectiTunes Connect Mobile is in feite een mobiele versie van de onderdelen Sales en Trends in iTunes Connect. Je ziet hoeveel apps je verkocht hebt en hoe de trend zich ontwikkelt. Ook kun je bladeren door je topproducten en zien in welke markten je app het best wordt verkocht. Er is verder een onderscheid mogelijk naar gratis, betaald en inkomsten uit in app-aankopen. Alle gegevens zijn in tabel of als grafiek te bekijken.

Downloaden: iTunes Connect Mobile (gratis)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 20 november 2010, 11:19
Categorie Apps
Onderwerpen applicaties, ontwikkelaars

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.