iBendXL: dunste iPad-houder kost maar een tientje

De iBendXL is een superlichte en superplatte houder om je iPad rechtop te zetten. Je vouwt een stuk plastic in de juiste vorm en je houder is klaar.

ibendxlDe iBendXL is de opvolger van een iPhone-houder die al eerder verschenen is onder de naam iBend. Het ging daarbij om een klein en opvouwbaar iPhone-houdertje. De iBendXL is bedoeld voor het grotere werkt. Deze $10 kostende houder is in uitgeklapte toestand het dunst wat je ooit hebt gebruikt. Je kunt je iPad er staand en liggend in zetten, zelfs wanneer de iPad is voorzien van een case.

ibendxl ipadDe iBendXL bestaat uit een slim uitgesneden stuk plastic, dat je enigszins rond moet buiten om de iPad erin te kunnen zetten. Haal de iPad weer uit de iBendXL en je kunt hem plat opgebouwen in je laptoptas of iPad-hoes steken. Zo heb je altijd een houder bij de hand, zonder dat je je een breuk tilt. Handig voor in de trein, het vliegtuig of als je onderweg in een café zit en even iets wilt bekijken of tikken.

Bij de iPhone-houder verschenen later ook houders met artistieke opdruk. Die zijn er voor de iPad nog niet: je kunt alleen kiezen uit zwart of wit. De iPhone-houder kost $4,99 en de iPad-houder $9,99.

Meer info: iBendXL iPad-houder

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 20 november 2010, 10:48
Categorie Accessoires
Onderwerp houder

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.