It’s About Time onthult iPhone-geheimen

It's About Time to learn iPhone is een nieuw product dat vanaf maart verkrijgbaar is. Het gaat om een interactieve training waarbij je zelf allerlei handelingen op een virtuele iPhone kunt uitvoeren. Maar of de training ook de ware geheimen van de iPhone onthult, zoals de aankondiging belooft?

In maart of april zal het in de Apple Store verkrijgbaar zijn: een nieuw product met de naam ‘It’s About Time to learn iPhone‘. Het wordt aangeboden door een klein bedrijf uit Silicon Valley en zal allerlei geheime tips en trucs bevatten. Hoe geheim die trucs zijn valt nog te bezien, maar het principe is wel duidelijk: instructeur Saied Ghaffari laat iets zien in een filmpje en je kunt het daarna op de virtuele iPhone op het scherm droogzwemmend uitproberen. De instructeur is rechtsboven in een klein venster te zien, de rest van het scherm is bedoeld voor de cursist, die alle handelingen zelf kan uitvoeren.

De demo-applicatie die Crave uitprobeerde liet een aantal tips voor MobileSafari zien, waarvan een aantal voor de hand liggend en een aantal andere best interessant waren: het bookmarken van webpagina’s, het openen van meerdere Safari-vensters, of het in één keer naar de bovenkant van de webpagina springen. Als It’s About Time to learn iPhone beschikbaar komt kun je het als fysiek product in de Apple Store kopen, of downloaden voor $29,95. Het idee achter It’s About Time is dat je meer leert van zelf doen, dan het lezen van een 300 pagina’s tellende handleiding.

Meer info: It’s About Time

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 3 maart 2008, 13:00
Categorie Achtergrond
Onderwerpen cursus, handleiding, hands-on, training, tutorial

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.