iQunix Zand houder voor de iPad.

Maak van je iPad een iMac met de Zand-houder

De iQunix Zand-houder voor je iPad zorgt ervoor dat hij lijkt op een iMac. Dankzij nanotechnologie bevestig je je iPad aan de houder.

iQunix Zand-houder.Zou je graag een iMac willen maar heb je hier door geldgebrek geen mogelijkheid voor? Als je in het bezit bent van een iPad dan kun die je met de Zand-houder in een handomdraai omtoveren tot een soort iMac. De iQunix Zand is een houder voor elke iPad die dezelfde vorm heeft als de voet van een iMac.

iQunix Zand

De iQunix Zand heeft bijna dezelfde vorm als de voet van een iMac, waardoor de iPad onder een goede kijkhoek bevestigd kan worden. Je bevestigt je iPad niet met magneten of een plakstrip, maar met een soort kleine zuignapjes. In één vierkante centimeter zitten negenduizend bevestigingspunten, aldus de fabrikant. Door te kantelen, kun je de iPad weer losmaken van de standaard.

iQunix Zand houder voor de iPad.

Je kunt de houder zelf ook kantelen, waardoor je je iPad wat vlakker en lager kunt plaatsen. Hierdoor kun je bijvoorbeeld makkelijker typen. Mocht je nou geen iPad hebben, dan is de standaard ook te gebruiken voor je iPhone, al ziet dat er door het formaat van de houder wel wat gek uit. Of de houder het gewicht en formaat van de iPad Pro kan hebben, wordt niet vermeld.

iQunix Zand-standaard met alternatieve setting.

De iQunix Zand is te bestellen vanaf de website van de maker. De houder kost $29,00, exclusief verzendkosten. De verzendkosten bedragen in totaal $11,00, waardoor je voor een levering naar Nederland in totaal $40 kwijt bent (ongeveer €37). Betalen kan alleen via creditcard.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 19 januari 2016, 9:20
Categorie Accessoires
Onderwerp ipad

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.