iPhone Viewfinder: camerazoeker op iPhone-scherm

De iPhone Viewfinder kan je op het iPhone-scherm plakken, zodat je door een traditionele viewfinder kunt kijken bij het maken van foto's.

iPhone ViewfinderDe iPhone Viewfinder van Photojojo lijkt op het eerste gezicht een stap terug: door deze accessoire op je iPhone-scherm te plakken, bekijk je voortaan niet meer een voorvertoning van een foto op het grote iPhone-scherm, maar moet je door een klein gaatje turen om te zien wat voor kiekjes je schiet. Het accessoire kan misschien wel goed van pas komen als je onder zeer felle lichtomstandigheden fotografeert: Omdat de viewfinder al het licht tussen jouw oog en het iPhone-scherm blokkeert, krijg je geen vertekende beelden te zien.

Om Photojojo’s iPhone Viewfinder te gebruiken, heb je een bijbehorende iPhone-app nodig. Deze laat het beeld van de camera zien in een klein vak, wat precies past in het vak van het accessoire. Op de rest van het scherm vind je knoppen waarmee je scherpstelt, de camera-instellingen wijzigt en een optie om de camerarol te openen.

Je kunt de iPhone Viewfinder bestellen voor 30 euro. Voor verzending naar Nederland of België moet je rekenen op minstens 12 dollar (zo’n 9 euro) aan verzendkosten.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 23 januari 2013, 15:24
Categorieën Accessoires, Apps
Onderwerp fotografie

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.