iPhone Video Recorder nu geschikt voor iPhone 3G

iPhone Video Recorder is nu beschikbaar voor iPhone 3G. Ontwikkelaar DreamCatcher heeft de $20 kostende iPhone Video Recorder beschikbaar gesteld via Cydia.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

iphone video recorderEen langverwacht moment voor mensen die al de upgrade naar firmware 2.0 hebben gemaakt of de iPhone 3G hebben aangeschaft: de eerste iPhone-videorecorder voor de iPhone is nu ook geschikt voor deze toestellen. Maar je moet er wel voor betalen: voor $19,95 kun je onbeperkt audio en video opnemen. De applicatie kan opnames maken tot 15 fps en je kunt vanuit de applicatie meteen uploaden naar YouTube of via e-mail versturen. iPhone Video Recorder is geschikt voor eerste generatie iPhone en de iPhone 3G met jailbreak.

De applicatie wordt gemaakt door DreamCatcher. Voorheen maakten ze deze applicatie voor firmware 1.1.4 en nu dus ook voor firmware 2.x. iPhone Video Recorder slaat de bestanden op in gecomprimeerd MPEG4-formaat, dat weinig ruimte in beslag neemt: een uur video in hoge kwaliteit (voorzover je van ‘hoog’ kunt spreken bij de iPhone-camera) neemt ongeveer 60MB in beslag.

iPhone Video Recorder is te installeren via Cydia.

Meer info: iPhonevideorecorder.com

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 30 oktober 2009, 0:34
Categorie Apps
Onderwerpen audio, cydia, dreamcatcher, video

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.