BookBook Rutledge-case voor iPad Air en iPad mini verschenen

Twelve South heeft de nieuwe BookBook Rutledge-cases voor iPad mini en iPad Air uitgebracht, met een nostalgisch lederen uiterlijk.

bookbook-ipad-mini
Twelve South staat bekend om de stijlvolle accessoires die ze maken. Voor de iPhone en iPad zijn de BookBook-cases van TwelveSouth inmiddels legendarisch geworden. Wie is uitgekeken op het vintage bruin van de standaard BookBook-case kan vanaf nu ook kiezen voor een andere uitvoering met een vergelijkbaar nostalgisch uiterlijk. De Twelve South Rutledge BookBook Case is per direct verkrijgbaar en kost $80 (mini) en $90 (Air).

Elke Rutledge Edition ziet er anders uit, omdat het leer variaties in structuur laat zien en handmatig is bewerkt. Er is gelet op kleine details, zoals uitsnijdingen om te voorkomen dat je probleemloos kunt swipen. De BookBook Rutledge heeft een hardcase aan de achterkant, een stevige rug en een gewatteerde binnenkant om de iPad te beschermen. Een ander bijkomend voordeel is dat je je iPad kunt vermommen, als je bijvoorbeeld op een terrasje zit. Dat verkleint de kans op dieven (al vermoeden we dat sommige dieven ondertussen de BookBook-cases ook wel herkennen).

twelvesouth-bookbook-rutledge

De gewone Twelve South BookBook-cases in vintage bruin zijn al wat langer te koop. Je betaalt €70 voor de BookBook voor iPad mini en €80 voor de BookBook2 voor iPad 2/3/4. Die laatste zit wat te ruim voor de iPad Air, maar de prijzen geven wel aan wat we straks bij Nederlandse webwinkels kunnen verwachten.

bookbook-rutledge

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 22 mei 2014, 9:07
Categorie Accessoires
Onderwerpen bookbook, twelve south

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.