BookBook voor iPhone 5 in Nederlandse en Belgische Apple Store gearriveerd

De Twelve South BookBook voor iPhone 5 is bij de Nederlandse en Belgische Apple Store te krijgen. Het handgemaakte lederen hoesje is portefeuille en iPhone-hoes in één.

HA840 bookbookDe BookBook-case van Twelve South is een van de meest geliefde cases voor de iPhone. Er is een vaste schare fans, die niets liever wil dan dit nostalgische boekje als bescherming voor de iPhone. Kortgeleden lieten we al weten dat Twelve South was begonnen met de verkoop van de BookBook voor iPhone 5, maar dan moest je wel rekening houden met levering vanuit het buitenland en $25 verzendkosten. Wie ‘m sneller wil hebben kan nu gewoon bij de Nederlandse en Belgische Apple Store terecht, want die verkopen de case voor €59,95.

De lederen case is handgemaakt en combineert een telefoonhoesje met een portefeuille. Je kunt diverse pasjes, je identiteitsbewijs en ook nog wat papiergeld meenemen. Daardoor hoef je alleen de BookBook en je huissleutels op zak te steken als je ‘s ochtends de deur uitgaat. Door de behandeling van het leder ziet elke case er net iets anders uit.

Meer info: BookBook voor iPhone 5 bij Apple Store (ook in Belgische Apple Store)

bookbook stapel

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 2 december 2012, 22:20
Categorie Accessoires
Onderwerpen bookbook, twelve south

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.