iPhone-pinpassysteem Payleven ook in België beschikbaar

iPhone-pinpassysteem Payleven kan voortaan ook in België worden besteld door particulieren en ondernemers.

PaylevenMobiel betaalsysteem Payleven kan voortaan ook in België worden gebruikt door particulieren en ondernemers. Door dit apparaatje te bestellen en de bijbehorende app te installeren, is het mogelijk om te pinnen met je iPhone als digitale kassa. Winkels kunnen op deze manier overal makkelijk pinmogelijkheden aanbieden. In Nederland wordt Payleven al langer verkocht: sinds eind mei ligt de mobiele pinautomaat zelfs in de Apple Store in Amsterdam.

Ter introductie wordt Payleven in België verkocht voor 69 euro, in plaats van de gebruikelijke prijs van 99 euro. Deze actie geldt tot het einde van september. Bij het gebruik van Payleven betaal je geen abonnementskosten of zit je vast aan een contract zoals bij veel andere betaaloplossingen, maar je moet wel 2,75 procent van iedere transactie betalen aan de betaaldienst. Bij een betaling van 100 euro gaat er dus €2,75 naar Payleven.

Payleven verbindt via Bluetooth, waardoor je het betaalmiddel kunt gebruiken met zowel een iPhone, iPad als iPod touch. Een internetverbinding is wel vereist om de betalingen te verwerken.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 4 september 2013, 13:30
Categorie Accessoires
Onderwerp betalen

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.