Bereid je voor op 10 september met deze iPhone-wallpapers

Bas van der Ploeg heeft een hippe wallpaper compleet in de stijl van Apple's uitnodiging voor 10 september 2013 ontworpen.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

Bas van der Ploeg wallpaperGisteren werd het dan toch eindelijk officieel bekendgemaakt: op dinsdag 10 september organiseert Apple een speciaal evenement, waarbij naar alle waarschijnlijkheid de iPhone 5S en iPhone 5C worden aangekondigd. Enthousiastelingen hebben het feestje waarschijnlijk al in hun agenda’s gezet, maar er is nog een manier om je fanatisme voor de keynote met de wereld te delen. iCulture-vriend @basvanderploeg heeft een aantal speciale iPhone-achtergronden gemaakt, compleet in de stijl van de door Apple verstuurde uitnodiging. Deze wallpapers zijn bovendien geoptimaliseerd voor iOS 7.

De iPhone-achtergrond van Bas wordt met iOS 7 ingezoomd getoond, waardoor hij de ruimte krijgt om wat te bewegen als je de iPhone kantelt. Op deze manier geeft iOS 7 een gevoel van diepte (parallaxeffect). De afbeelding is alleen best wel kleurrijk, waardoor het effect redelijk druk kan zijn. Bas heeft daarom een rustiger iOS 7-versie van de wallpaper ontworpen.

Gebruik je iOS 7, maar wil je niet dat de wallpaper beweegt, dan kun je het effect uitschakelen vanuit de instellingen van iOS. Kies hiervoor Algemeen > Toegankelijkheid > Verminder beweging. Je kunt de wallpapers met onderstaande links meteen op je iPhone, iPad of iPod touch zetten.

Download de wallpapers hier:

Meer info (en andere mooie goodies): Bas van der Ploeg: Goodies.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 14 augustus 2014, 0:02
Categorie Apple
Onderwerp wallpaper

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.