Voor de fans: iPhone 5C beschermhoes met iCulture-reliëflogo

Martin Hajek heeft 3D-modellen gemaakt van een iPhone 5C-hoesje, voorzien van iCulture-logo in reliëf. Je kunt een versie zonder logo als 3D-model kopen voor je 3D-printer.

iphone 5c hoesje iculture hajekDankzij 3D-technologie kun je tegenwoordig alles maken wat er in je hoofd opkomt. Zeker als je de onvolprezen Martin Hajek (@deplaatjesmaker) erop loslaat. Gisteren schreven we over de gelekte foto’s van Case-Mate hoesjes voor de iPhone 5C. “Kan ik ook!”, dacht Martin en hij was zo aardig om meteen bijgaande 3D-modellen van iPhone 5C hoesjes te maken, inclusief iCulture-logo en de wallpapers van Bas van der Ploeg.

Wil je ook zo’n hoesje? Martin verkoopt de 3D-modellen, zodat je ze zelf met een 3D-printer kunt afdrukken. Maar let op, want dit zijn modellen zonder het iCulture-logo. Het enige wat je daarna nog nodig hebt is een iPhone 5C, maar daar gaat Apple de komende weken voor zorgen. Martin heeft zich gebaseerd op uitgelekte informatie van de afgelopen weken, dus er is geen garantie dat het nauwsluitende hoesje goed past.

iphone 5c hoesje plastic martin hajek 1

iphone 5c hoesje plastic martin hajek 2

iphone 5c hoesje plastic martin hajek 3

iphone 5c hoesje plastic martin hajek 4

iphone 5c hoesje plastic martin hajek 5

iphone 5c hoesje plastic martin hajek 6

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 4 september 2013, 16:26
Categorie Accessoires
Onderwerpen iPhone 5c, martin hajek

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.