iPhone overleeft val van 300 meter dankzij beschermhoes

De G-Form-case zorgt ervoor dat de iPhone een val van 300 meter kan overleven. G-Form maakt beschermende cases voor iPhone en iPad, maar ook compressiekleding.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

extremegrid for iPhoneG-Form is fabrikant van beschermende cases. Ze zijn zo goed, dat de fabrikant allerlei stunts uithaalt om te bewijzen wat je er zoal mee kunt doen. De meest recente video van G-Form laat zien hoe je een iPhone ruim 300 meter kan laten vallen, zonder dat hij beschadigd raakt. De fabrikant huurde er professioneel basejumper Gary Connery voor in. Die kennen we beter als de stuntman uit het filmpje, waarin de Britse koningin en James Bond samen uit een vliegtuig springen tijdens de opening van de Olympische Spelen. Connery reisde deze keer naar Zwitserland, waar hij samen met een aantal andere basejumpers ging kijken of de kwaliteit van de G-Form-compressiekleding echt zo goed is. Ze namen meteen een iPhone mee.

Die was voorzien van een G-Form-case. Eén van de testers liet de iPhone vallen op 300 meter. Tijdens de vrije val bleef de iPhone gewoon doorfilmen, tot hij op de grond viel. De iPhone was uiteraard onbeschadigd (anders had de fabrikant het filmpje vast niet naar buiten gebracht). In het filmpje zie je hoe Connery na de landing een filmpje maakt met de iPhone. Op de website houdt de fabrikant trouwens een slag om de arm: ze zijn blij dat de iPhones van klanten een incidentele val hebben overleefd, maar ze moedigen niet aan dat je zelf spectaculaire stunts uithaalt om de duurzaamheid van de cases te testen.

Eerder liet G-Form iPads in een beschermhoes van een hoogte van 10.000 meter vallen. Ze lieten ook bowlingballen op de iPad-hoezen vallen, allemaal zonder dat de dure tablets beschadigd raakten. De iPad-cases zijn gewoon in Nederland te koop, voor de iPhone-cases zul je wat meer moeten zoeken.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 10 augustus 2012, 23:10
Categorie Accessoires
Onderwerpen bescherming, g-form, hoesje

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.