iPhone OS 3.0 liveblog: vandaag vanaf 17:45 uur (poll)

Morgen is er vanaf 18:00 uur een liveblog op iPhoneclub, waar je kunt meelezen welke aankondigingen er rond iPhone OS 3.0 worden gedaan.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

iphone 3Vandaag gaat Apple vanaf 10:00 uur Pacific Time meer details bekend maken over iPhone firmware 3.0. Op iPhoneclub kun je vanaf 17:45 uur volgen wat er wordt aangekondigd: via live.iphoneclub.nl gaan we verslag doen van de gebeurtenissen in Cupertino op basis van zoveel mogelijk originele bronnen. Meteen na afloop van het evenement kun je zoals gewoonlijk weer één of meer nieuwsitems verwachten, waarin de aankondigingen in kort bestek op een rijtje worden gezet.

Dat laatste is handig voor degenen die om 18:00 uur aan tafel moeten zitten en niet in de gelegenheid zijn om alles live te volgen.

Wil je de keynote via meerdere websites volgen? Dat kan! Hier zijn een aantal websites die we morgen op de voet gaan volgen:

De voorspellingen en verlanglijstjes voor iPhone OS 3.0 buitelen op internet inmiddels over elkaar heen, vandaar dat het ons leuk leek om een poll te organiseren waarin je kunt aangeven welke nieuwe functie je nu eigenlijk in de nieuwe firmware hoopt aan te treffen. Omdat Macworld al een aardig lijstje met 15 opties had gemaakt, hebben we die gebruikt. Mocht een bepaalde optie niet helemaal duidelijk zijn of meer uitleg vergen, dan kun je dat bij Macworld nalezen. En nu: stemmen maar!

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 1 november 2009, 23:58
Categorieën Apple, Round-up
Onderwerp firmware

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.