property-manager.jpg

iPhone-managers gezocht

Op de vacaturepagina van Apple wordt een proces-engineer en projectmanager voor de Europese lancering van de iPhone. Standplaats is Cork in Ierland.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

property-manager.jpgDe link jobs.apple.com leidt niet naar een weblog met persoonlijke mijmeringen van Steve Jobs, maar is simpelweg de vacaturepagina van Apple. Daarop is sinds een paar dagen een vacature te vinden voor een iPhone Business Process Engr/Project Mgr.
Apple zoekt maar liefst drie medewerkers, die in het Ierse Cork zullen worden gestationeerd en die fulltime bezig zullen gaan met de lancering van de iPhone.
Iets voor jou? Je gaat leiding geven aan de operationele organisatie rondom de iPhone. Om een kans te maken heb je uitstekende kennis an bedrijfsprocessen nodig op het gebied van toestelfabricage, aansluiting op GSM-operators, kennis van EDI en andere communicatiestandaarden, projectmanagement- en communicatie-skills en liefst ook kennis van SAP. Mocht je worden aangesteld, dan heb je nog tot eind 2007 de tijd om de klus te klaren.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 26 juli 2014, 21:49
Categorieën Apple, iDevices
Onderwerpen apple, originele iPhone, vacature

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.