iPhone Lightning Dock in vier kleuren.

Bekijk de nieuwe iPhone Lightning Dock in 4 kleuren [video]

De nieuwe Lightning Dock voor de iPhone in zilver, goud, spacegrijs en roségoud is nu al te zien in een video.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

Apple heeft een nieuwe Lightning Dock uitgebracht, die helaas nog niet in de Apple Store Amsterdam te bewonderen is. Daardoor wordt het lastig om te bepalen of deze dock iets voor jou is en hoe de kleurtjes er in werkelijkheid uit zien. Gelukkig is er op YouTube nu een video verschenen, waarin de Lightning Dock in alle kleuren te bekijken is.

iPhone Lightning Dock in vier kleuren.

Nieuwe iPhone dock van aluminium

Grootste verbetering van deze Lightning Dock is niet zozeer dat je uit meerdere kleurtjes kunt kiezen, ook al is dat mooi meegenomen. Nee, de belangrijkste reden waarom je deze nieuwe Dock zou willen hebben, is dat ‘ie niet langer van wit plastic is gemaakt, maar van stevig aluminium. Er zit bovendien geen sleuf in, waar de iPhone precies in moet passen, dus je kunt deze dock ook voor toekomstige generaties gebruiken. Nu maar hopen dat Apple vasthoudt aan dezelfde kleurtjes, want de kleur spacegrijs varieert nog wel eens. Spacegrijs ziet er bij de iPhone 5 anders uit dan bij de iPhone 6.

Fifty shades of spacegray: spacegrijs ziet er bij deze iPads steeds verschillend uit.

Ook geschikt voor opladen met hoesjes
De dock is eenvoudig uitgevoerd: het is eigenlijk niet meer dan een aluminium blokje met daarop een connector. Je kunt het ook gebruiken met allerlei iPods, die de aansluiting wat meer aan de zijkant hebben. Ook zorgt de verhoging op de dock ervoor, dat je kunt opladen terwijl de iPhone in een beschermhoesje zit. Een iPad opladen is misschien wat minder verstandig, omdat je kans hebt dat de dock kantelt. Er zit ook een 3,5-mm audio-aansluiting op de dock, zodat je externe speakers kunt aansluiten.

Nu al verkrijgbaar
Ook al zijn de nieuwe docks nog niet te bekijken in de Nederlandse Apple Stores (we hebben vandaag nog gecheckt), je kunt ze al wel online bestellen. De nieuwe Lightning Dock voor de iPhone is verkrijgbaar in spacegrijs, zilver, goud en roségoud en kost €59 in Nederland. Je krijgt binnen 1 tot 3 werkdagen geleverd.

Apple's iPhone dock van aluminium.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 14 september 2015, 16:14
Categorie Accessoires
Onderwerpen dock, lightning

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.