Bondi: iPhone-houder hangt je iPhone overal op

De iPhone-houder Bondi is heeft een haak, waardoor je de iPhone makkelijk in bijvoorbeeld de auto kunt ophangen. Alle ledematen kunnen op verschillende manieren gebogen worden, waardoor de hanger op meerdere manieren te gebruiken is.

BondiDe nieuwe iPhone-case Bondi is een mogelijke vervanger voor de verschillende houders voor bijvoorbeeld in de auto en op de fiets. Een klein gekleurd mannetje houdt de iPhone strak vast, waarna je zijn haakvormige hoofd kunt gebruiken om hem ergens op te hangen. Omdat je alle ledematen van de Bondi kunt buigen, is hij op meerdere manieren en met andere voorwerpen te gebruiken.

Omdat de haak groot en buigzaam is, kun je hem gebruiken om je iPhone op verschillende plekken op te hangen. Heel erg stevig is hij echter niet, waardoor het niet verstandig lijkt om hem aan een heen en weer bewegend apparaat of voertuig te bevestigen. De fabrikant geeft in onderstaande video een aantal mogelijkheden om de houder aan op te hangen, waaronder een sleutelrek, een stopcontact en een autospiegel.

De Bondi is verkrijgbaar in tien verschillende kleuren en kost 20 dollar. Nederlandse en Belgische kopers moeten hier $7,99 aan verzendkosten bovenop rekenen.

https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=K5vj9AtocL8

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 31 januari 2012, 15:02
Categorie Accessoires
Onderwerpen hoesje, houder

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.