iPhone’s iPod-functie alleen actief bij 2-jarig contract?

In de kleine lettertjes op Apple's nieuwe abonnementenpagina voor de iPhone wordt gemeld dat de iPod-functionaliteit mogelijk heel beperkt is als het contract met AT&T wordt verbroken.

iPhone iPodWie de kleine lettertjes op de nieuwe pagina met de abonnementen voor de iPhone goed leest, ziet een merkwaardig statement. Er wordt gemeld dat er een 2-jarig contract en eenmalige activatie vereist is om de mogelijkheden van de iPhone te kunnen gebruiken, waaronder iPod.

Volgens iLounge is dit de eerste keer dat Apple meldt dat de iPhone-functionaliteit wel eens heel beperkt zou kunnen zijn voor degenen die onder het contract uit willen. Het is nog niet helemaal duidelijk of de iPod- en internetfunctie van de iPhone wel kan worden blijven gebruikt als iemand zijn contract opheft of op andere manieren niet meer van de diensten van AT&T gebruik maakt (simlock anyone?).

Minimum new 2-year wireless service plan and activation fee required to activate iPhone features, including iPod; plans are subject to AT&T credit approval.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 26 juni 2007, 18:41
Categorie iDevices
Onderwerp abonnementen

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.