AT&T maakt abonnementen iPhone bekend

AT&T heeft de abonnementsprijzen voor de iPhone officieel bekend gemaakt, en die zijn redelijk schappelijk te noemen. Het laagste contract gaat 60 dollar per maand kosten voor 450 minuten en een onbeperkt databundel.

AT&T heeft vandaag eindelijk – en nog net op tijd voor de officiële lancering a.s. vrijdag – de abonnementstarieven voor de iPhone bekend gemaakt. En die zijn een stuk schappelijker dan iedereen had verwacht; zeker gezien de grote vraag naar de iPhone. Het minimale contract is $60 per maand voor 450 belminuten en ongelimiteerde data, wat omgerekend zo’n 45 euro is.

Wie meer belminuten nodig heeft, kan kiezen uit een abonnement voor 900 minuten of 1350 minuten voor respectievelijk 80 dollar of 100 dollar per maand. Zoals reeds aangekondigd gaat het hier te allen tijde om een tweejarig contract. In het abonnement zitten verder 200 sms’jes, ongelimiteerd bellen naar ander mobiele nummers (in Amerika betaal je vaak alleen voor bellen naar vaste lijnen) en grote bundels voor bellen in de avonduren of in het weekend.
Wie al een bestaand contract heeft bij AT&T, mag voor $20 dollar alsnog voor het iPhone-abonnement kiezen.

Ander nieuws is dat klanten hun nieuw gekochte iPhone niet perse in de AT&T-winkel of Apple Store hoeven te activeren, maar dit ook zelf kunnen doen via een iTunes-synchronisatie.

[via Engadget]

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 26 juni 2007, 17:02
Categorie Providers
Onderwerp abonnementen

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.