iPhone in Engeland mogelijk via O2 én Vodafone

Volgens een Britse webwinkel zal de iPhone in Engeland niet alleen via O2, maar ook via Vodafone worden aangeboden.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

iPhone in Engeland ook bij VodafoneWebsites van telefoonwinkels zijn slechte raadgevers: eerder zou er bijvoorbeeld al ‘bewijs’ zijn dat de iPhone in Engeland ook zonder abonnement te koop zou zijn. Een andere webwinkel heeft nu ‘bewijs’ geplaatst dat de iPhone in Engeland zowel via O2 als via Vodafone verkrijgbaar zal zijn.

Die webwinkel is Mobiles.co.uk, die op de website vermeldt: “This new handset is coming soon to the Vodafone network!”. Nu kan er natuurlijk altijd sprake zijn van een overijverige medewerker die een vinkje teveel heeft gezet, dus we houden nog een slag om de arm.

In Frankrijk weigert Orange intussen elk commentaar over de distributiedeal die ze voor de iPhone zouden hebben gesloten. Een woordvoerster van Orange zei dat Orange niet wenst te reageren op de geruchten. Maar toen Reuters er aandacht aan besteedde, stegen de aandelen van Orange wel met 1,5 procent. Volgens de geruchten gaat Orange samenwerken met FNAC, de boekhandel- en electronicaketen die ook in België filialen heeft.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 31 oktober 2009, 22:33
Categorieën Geruchten, iDevices, Providers
Onderwerp abonnementen

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.