iPhone in België binnenkort ook bij Proximus?

Volgens Belgium-iPhone zou de iPhone binnenkort ook verkrijgbaar zijn bij Belgacom-Proximus in België. Daarmee zou de exclusiviteit van Mobistar verleden tijd zijn.

ProximusVanaf half oktober zou de iPhone ook te koop zijn bij Belgacom-Proximus in België. Volgens de iPhone-website Belgium-iPhone, die beweert bronnen te hebben die dicht bij het dossier zitten, zit Belgacom in de laatste fase van onderhandelingen met Apple en gaat de iPhone wellicht binnenkort ook verkocht worden via Proximus, de mobiele poot van Belgacom. Er wordt een lanceringsdatum van 15 oktober genoemd.

Belgacom zou zich, wat de iPhone betreft, bevoorraden bij Vodafone. Proximus heeft al langer een nauwe samenwerking met Vodafone en Vodafone is al geruime tijd een bevoorrechte partner van Apple om de iPhone in een groot aantal landen te leveren.

Als ook Proximus de iPhone gaat verkopen in België, verliest Mobistar de exclusiviteit op de verkoop van Apple’s smartphone. Gezien het gerechterlijk verbreken van de exclusieve verkoop van de iPhone door Orange in Frankrijk, zal Mobistar hier niet veel tegenin kunnen inbrengen. Mobistar maakt ook deel uit van de Orange-groep.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 26 augustus 2010, 9:55
Categorieën Geruchten, iDevices, Providers
Onderwerpen mobistar, proximus

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.