iPhone-houder voor het vliegtuig: iFlyz

iFlyz is een speciale iPhone-houder voor in het vliegtuig. De houder is aan een neergeklapt of ingeklapt vliegtuigtafeltje te bevestigen en geschikt voor iPhone en iPod touch.

iflyziFlyz is een handsfree iPhone-houder, speciaal ontworpen voor mensen die vaak met het vliegtuig moeten reizen en niet gezien willen worden met een afvalzakje. De in-flight personal media solution van iFlyz bestaat uit een flexibele zwanenhals met aan de ene kant een klem die je aan het vliegtuigtafeltje vastmaakt en aan de andere kant een zuignap, die je achterop de iPhone plakt. Met de iFlyz kun je een filmpje kijken of een boek lezen op het scherm van de iPhone, zonder dat je het apparaat steeds in de hand hoeft te houden.

De flexibele hals kun je in elke gewenste richting buigen. De iFlyz is behalve voor de iPhone ook geschikt voor de iPod, Zune en andere apparaten met een vlakke achterkant. Het idee voor zo’n vliegtuighouder ontstond eigenlijk vanzelf. Alastair MacGregor, CEO van iFlyz, zag tijdens zijn reizen regelmatig dat mensen de tijd in de lucht gebruiken om hun favoriete films en tv-shows te bekijken. MacGregor vond het maar niets dat hij de iPhone steeds in zijn hand moest houden. Er zijn weliswaar een aantal multifunctionele houders en cradles op de markt, maar de iFlyz is speciaal ontworpen voor gebruik in het vliegtuig en de enige die altijd te gebruiken is, ongeacht of het vliegtuigtafeltje nu op- of neergeklapt is.

De iFlyz is per direct online te koop voor $29,99.

Meer info: iFlyz

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 17 januari 2009, 9:18
Categorie Accessoires
Onderwerpen houder, vliegtuig

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.