iPhone-betaalsysteem Payleven nu voor particulieren beschikbaar

Payleven, het pinpassysteem dat via Bluetooth op je iPhone aansluit, kan worden gebruikt door particulieren in Nederland.

PaylevenHet is nu voor iedereen mogelijk om gebruik te maken van het mobiele pinpassysteem Payleven. Dit maakte Payleven vandaag bekend in een persbericht. Hierdoor kan iedereen betalingen accepteren die via Payleven worden gemaakt, zolang ze maar de hiervoor bedoelde pinpaslezer in huis hebben. Hiervoor konden enkel bedrijven gebruikmaken van Payleven om betalingen te maken en ontvangen. In april maakte Payleven al bekend de dienst voor particulieren beschikbaar zou komen, maar er werd toen gezegd dat de uitrol in Nederland pas later zou volgen. Dat is vandaag dus gebeurd.

Payleven is een pinpaslezer die je aansluit op je iPhone of iPad via Bluetooth. Met behulp van een bijbehorende iOS-applicatie is het mogelijk om vervolgens mobiele betalingen te maken. Sinds september 2012 wordt het systeem ook in Nederland gebruikt. Je vindt de Payleven-apparaatjes onder andere in Rotterdamse taxi’s.

Payleven verkoopt de pinpaslezers voor 99 euro exclusief BTW. Je betaalt geen abonnementskosten voor het gebruik van Payleven, maar moet wel 2,75 procent van het bedrag bij een transactie inleveren.

Meer informatie: Payleven

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 8 mei 2013, 15:13
Categorie Accessoires
Onderwerp betalen

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.