iPhone-autohouder EverDock Go gebruikt bekerhouder

EverDock Go op Kickstarter is een iPhone-dock die in de bekerhouder van je auto geplaatst kan worden.

EverDock Go iPhone auto houderDe EverDock Go is een iPhone-houder voor in de auto die het net iets anders aanpakt. Deze dock past precies in de bekerhouder van je auto, waardoor je geen zuignappen op het raam hoeft te plekken of andere constructies hoeft te gebruiken. De EverDock Go wordt standaard geleverd met een micro-usb-kabel, maar je kunt er ook een eigen Lightning- of 30-pins-kabel in stoppen. Die kabel moet je alleen wel zelf aanschaffen.

EverDock Go iPhone auto houder 2In het eerste opzicht lijkt de EverDock Go een simpele iPhone-dock in de vorm van een beker voor je bekerhouder, maar de houder heeft nog een extra handigheidje. Door een bijbehorende locking disc onderin je bekerhouder te plakken, kun je de EverDock Go vastdraaien. Hierdoor kan de dock niet uit je bekerhouder schieten.

Of je iets hebt aan de EverDock Go hangt waarschijnlijk af van je huidige auto. Hoewel we ons aardig wat auto’s kunnen bedenken waar de bekerhouder perfect gepositioneerd is voor een iPhone, zijn er ook genoeg modellen waar de iPhone zich in een ongunstige positie bevindt. Je moet immers de iPhone makkelijk kunnen zien tijdens het autorijden, zonder dat je wegkijkt van de baan.

De EverDock Go wordt op Kickstarter aangeboden voor 35 dollar. Vrij betaalbaar, maar je moet voor verzending naar Nederland wel 15 dollar bijbetalen. Daarnaast moet je ook nog eens een eigen iPhone-kabel gebruiken. Wil je graag een officiële Lightning-kabel en heb je deze niet meer over? Dan kost dat je ook nog eens 20 euro.

Een eerder Kickstarter-project probeerde afgelopen jaar hetzelfde. De iAm Dock heeft een hoop gemeen met met de EverDock, maar had met 100 dollar een veel forser prijskaartje.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 1 april 2014, 18:30
Categorie Accessoires
Onderwerpen auto, dock, kickstarter

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.