working_iphone_6_5s_back

Video’s en foto’s tonen werkende iPhone 6 in actie

Een nieuw verschenen video toont een werkende iPhone 6 met daarop een afwijkend Passbook-icoontje. Het lijkt te verwijzen naar een betaalfunctie.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Een gebruiker op Weibo heeft een serie foto’s gedeeld, waarop een werkende iPhone 6 te zien lijkt. Nou hebben we dat wel eens vaker gezien en meestal ging het daarbij om iPhone-klonen die op Android draaien. Maar de bijbehorende video wekt de indruk dat het om een echt toestel gaat. Het uiterlijk ziet er puntgaaf uit en is in lijn met eerdere gelekte foto’s van de iPhone 6. De ronde LED-flitser met True Tone-lampjes die bij veel klonen ontbreekt, is in dit toestel wel aanwezig. Ook de dieper gelegen volumeknoppen en bolling van het glas bij de hoeken kloppen met eerdere geruchten.


iphone 6 foto passbook icoon

Opvallend is dat er een ander icoontje voor Passbook op het homescreen staat, met een extra streepje. Op de drie gekleurde strepen die al aanwezig waren, zijn icoontjes van een vliegtuig, een filmcamera en een koffiekop te zien, om aan te geven dat je vliegtickets, bioscoopkaartjes en klantenkaarten met de app kunt opslaan. Het nieuw toegevoegde vierde streepje in de kleur rood toont een creditcard. Dit zou kunnen wijzen op nieuwe betaalfuncties in Passbook.

Lees ook: Dossier Passbook: klantenkaarten, kortingskaarten op iPhone

Mocht je de Passbook-app de afgelopen tijd niet meer gebruikt hebben, dan loont het de moeite om toch weer eens te kijken, zodat je aanstaande dinsdag bent voorbereid op alle aankondigingen.

working_iphone_6_5s_side

working_iphone_6_5s_back

Iets anders wat opvalt aan de foto’s is dat er op het homescreen ruimte is voor 6 rijtjes iconen, plus een dock. Dit is één meer dan de vijf rijen icoontjes op de 4-inch schermen. Horizontaal zijn er nog steeds vier iconen zichtbaar. Als de iconen hetzelfde formaat houden, is hieruit een schermresolutie van 1334 x 750 af te leiden.

Let in onderstaande video ook even op het gebruik van TouchID, de App Store en het Info-scherm. Het zou gaan om een 64GB-model van de iPhone 6 met iOS 8.0 build 12A365.

Update: hieronder vind je nog veel meer video’s.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt
7 september 2014 om 16:48
Onderwerp
Categorie
Geruchten
60 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.