fashion modewereld

Veel modebloggers uitgenodigd voor Apple-evenement

Apple heeft veel moderedacteuren en modebloggers uitgenodigd voor het evenement op 9 september. Ze denken dat dit wijst op een modieuze wearable.

Apple heeft voor het media-evenement op 9 september een ongebruikelijk breed aanbod van media uitgenodigd. Naast reporters op het gebied van tech zijn er ook veel moderedacteuren en fashion bloggers uitgenodigd, merkt Reuters op. Dat kan maar één ding betekenen: het gaat aanstaande dinsdag niet alleen over de A8-processor in de nieuwe iPhone 6, maar ook over onderwerpen die voor een modebewust publiek interessant zijn. Wellicht is dit ook de reden waarom voor een grotere zaal is gekozen, met een dubbele capaciteit ten opzichte van Yerba Buena Center, waar normaal gesproken de aankondigingen worden gedaan.

fashion modewereld

Reuters denkt dat Apple nauwere banden met de modewereld wil aanknopen, om te zorgen dat ze over de aanstaande wearable schrijven. Heel wat redacteuren uit de modewereld vertelden Reuters dat ze voor het eerst zijn uitgenodigd bij Apple’s evenement in september. Ze zien het als bevestiging dat er een polshorloge of ander draagbaar accessoire aankomt, dat niet alleen geeks, maar ook modebewuste gebruikers moet aanspreken. Ook organiseerde Apple vorig week een bijeenkomst voor de modewereld, waarin lifestyle-apps werden gedemonstreerd.

Opvallend bij de bijeenkomst van aanstaande dinsdag is dat er veel meer mensen bij aanwezig zullen, ook mensen die voorheen geen uitnodiging kregen. Na een jarenlange ban is zelfs Gizmodo weer uitgenodigd, de Gawker-blog die bij Apple in een kwaad daglicht kwam te staan nadat ze de iPhone 4 voortijdig lekten.

Openingsfoto: Terry Russell

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 6 september 2014, 21:48
Categorieën Apple, Geruchten
Onderwerpen kleding, mode

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.