iPhone 6 concept naast concurrerende smartphones

In afbeeldingen laat iCulture-lezer Remy zien hoe de iPhone 6 eruitziet naast de Galaxy S5, HTC one, Nexus 5 en andere smartphones.

iPhone 6 iPhone 4s iPhone 5sEr zijn nog maar vrij weinig onderdelen van de iPhone 6 naar buiten gelekt, maar meerdere insiders zijn er zeker van: de nieuwe iPhone krijgt een 4,7-inch- en 5,5-inch-scherm. Maar wat betekent dat precies in de praktijk? iCulture-lezer Remy heeft een reeks afbeeldingen gemaakt waarin een 4,7-inch iPhone naast andere iPhones en concurrerende smartphones wordt gezet. Op deze manier wil hij een beter idee van de iPhone 6-schermgrootte. Een video van een vermeende iPhone 6-case probeert ondertussen hetzelfde te doen.


In onderstaande afbeeldingen is de iPhone 6 te zien naast onder andere de iPhone 4s, iPhone 5s, Motorola Mota X, LG G2, HTC One en Samsung Galaxy S3. De beelden zijn voornamelijk bedoeld om de iPhone-schermgrootte in perspectief te plaatsen. Het ontwerp is dan ook grotendeels gelijk aan de iPhone 5s.

iPhone 6 HTC One Galaxy S3

iPhone 6 Moto X LG G2

iPhone 6 HTC One Galaxy S5

iPhone 6 Nexus 5 LG G2

Een video van Unbox Therapy gebruikt de eerder gelekte iPhone 6-case om de grotere iPhone-behuizing te vergelijken met andere smartphones. Dit geeft ook een goed idee van hoe groot de iPhone 6 in de praktijk zou worden. Hoewel het formaat waarschijnlijk ongeveer klopt, moeten we nog zien of de case het iPhone 6-ontwerp ook echt toont: vaak maken anticiperende accessoiremakers alvast cases voor nog niet uitgebrachte iPhones. De case zou zijn gebaseerd op een schematische tekening, maar het is onduidelijk of deze van Apple afkomstig is.

De iPhone 6-case was eerder al voer voor ontwerpers om hun idee van de iPhone 6 uit te werken. Nederlander Martin Hajek maakte bijvoorbeeld een concept van de iPhone 6, gebaseerd op veel van de laatste geruchten.

Geruchten verwijzen continu naar twee iPhone 6-modellen: één van 4,7-inch en een ander van 5,5-inch. Het 4,7-inch-model zou dan in bovenstaande video te zien zijn. De verwachting is dat Apple in september dit jaar de iPhone 6 zal onthullen, aangezien afgelopen jaar ook september werd aangegrepen. De 5,5-inch-iPhone zou echter zijn vertraagd.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 24 april 2014, 10:44
Categorieën Geruchten, iDevices
Onderwerp iPhone 6
15 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.