Gerucht: iPhone 6 krijgt licht gebogen scherm

De iPhone 6 krijgt een licht gebogen scherm, zodat de zijkanten egaal aflopen. Dit beweert Macotakara.

iPhone 6 concept iCultureDe iPhone 6 krijgt een gebogen zijkant, aldus niet nader genoemde bronnen tegenover het Japanse Macotakara. Dit betekent dat Apple een licht gebogen scherm in de iPhone 6 moet introduceren, al zal dit scherm een stuk minder gebogen zijn dan veel bestaande alternatieven. Het iPhone 6-scherm zou enkel een klein beetje schuin aflopen rond de zijkanten. De iPhone 6 kan hierdoor makkelijker in de hand liggen.

Een gebogen scherm rond de zijkanten klinkt bekend in de oren: in het iPhone 6-concept dat we eerder in samenwerking met Martin Hajek ontwierpen, waren de zijkanten ook gebogen. In deze conceptafbeeldingen gebruikten we alleen niet een gebogen scherm, maar was de vorm van de rand enkel veranderd.

Dit is voor het eerst dat we over het gebogen iPhone 6-scherm horen, wat het lastig maakt om de betrouwbaarheid van dit gerucht vast te stellen. De gelekte iPhone 6-voorkant lijkt dit gerucht tegen te spreken, maar dit is gelijk ook de enige foto van de voorkant. Dit maakt het zeer lastig om te bepalen welke geruchten legitiem zijn. Wij houden hoe dan ook om een slag om de arm te houden wat betreft het gebogen iPhone 6-scherm. Is Apple van plan om dit speciale scherm te gebruiken, dan lekt er vanzelf informatie naar buiten via andere bronnen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 24 april 2014, 7:43
Categorieën Geruchten, iDevices
Onderwerp iPhone 6

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.