Accessoires en dummy’s van iPhone 6 te zien op elektronicabeurs Hongkong

Op een elektronicabeurs in Hongkong is de iPhone 6 al te zien: als dummy en met allerlei accessoires zoals hoesjes en kabels.

iphone-6-beursOp een elektronicabeurs in Hongkong is het geruchtenseizoen al begonnen. Tijdens de Hong Kong Electronics Fair zijn diverse mock-ups van de iPhone 6 te zien en accessoires voor de iPhone 6 hangen ook al in de beursstands. ‘Coming soon’ is er te lezen bij een beurshandelaar, vlak onder de tekst ‘iPhone 6’. De mock-ups die er van 13 tot 16 april te bekijken zijn, worden door accessoiremakers gebruikt om de juiste verhoudingen te kunnen bepalen. Op de foto’s zijn de mock-ups te zien als metalen blokjes, die precies de juiste afmetingen en verhoudingen zouden moeten weergeven. De afgelopen dagen lekken volop foto’s van prototypes, productiemallen en hoesjes uit, bedoeld voor de volgende generatie iPhone.

De foto’s werden verzameld door het Japanse blog Macotakara.jp en zijn hieronder in een video te zien. Meerdere beurshandelaren hadden al hoesjes en andere accessoires gemaakt voor de iPhone 6. Eerder vandaag was een mogelijk frontpaneel voor de iPhone 6 te zien. Al die gelekte informatie wijst erop dat de volgende generatie iPhone een schermdiameter van 4,7 tot 5,5 inch krijgt. De fabrikanten nemen alvast de gok en produceren hun hoesjes op basis van de gelekte foto’s.

iphone-6-dummy

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 15 april 2014, 23:52
Categorieën Geruchten, iDevices
Onderwerp iPhone 6

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.