iculture-vandaag
iCulture Vandaag

iCulture Vandaag: dit was dinsdag 15 april 2014

Vandaag op iCulture: vermoedelijke foto's van de iPhone 6, iPhone 5c 8GB verkrijgbaar in Nederland, CarPlay bij Pioneer-systemen en nog veel meer.

iPhone 6 voorkant gelekt foto teaserNadat er maandag al foto’s van de vermoedelijke productmal voor de iPhone 6 uitlekten, was het vandaag weer raak. Er doken nieuwe foto’s op waarop vermoedelijk de voorkant van de grotere iPhone 6 te zien is. Maar er was ook ander productnieuws: de 8 GB iPhone 5c is sinds vandaag verkrijgbaar in Nederland, Pioneer kondigt CarPlay voor bestaande multimediasystemen aan en natuurlijk weer veel apps. Een overzicht van alle nieuwtjes en apps lees je hieronder.

Nieuws

Apps

Accessoires

  • Met de nieuwe Gramafon-router kun je draadloos internetten zonder mobiele dataverbinding en muziek afspelen via Spotify.

Rubrieken

  • In iCulture Deals hebben we een zonnelader voor je iPhone, een handige iPhone-carkit en natuurlijk weer voldoende afgeprijsde apps en games.
  • In iCulture Speelt bespreken we een nieuw woordspelletje en een nieuw spel dat bij de zuiderburen populair is.

Nog meer vandaag

Apps die leuk zijn om te noemen, maar niet besproken zijn in een apart artikel:
Mixcloud

  • Behalve het hierboven genoemde Musx, is ook muziekapp Mixcloud (gratis, afgebeeld) flink verbeterd. De nieuwe versie 4.0 geeft de applicatie een totaal nieuw en strak uiterlijk. Je ziet de muziekspeler voortaan altijd in beeld, vindt de hoofdfuncties in een zijmenu in plaats van onderin en als het goed is zijn de wachttijden flink gereduceerd. De app om naar dj’s wereldwijd te luisteren, heeft een flinke oppoetsbeurt gekregen.
  • Weerapp Weather Underground (gratis) veranderde enkel het design van het icoon van de app, die zich nog steeds gedraagt als een handig dashboard voor algemene informatie over het weer. In versie 3.3 zijn de webcams waarmee je kan kijken nieuw, zie je lokale weerfoto’s en kan je het dashboard zelf ook instellen. Leuke app, ook in de stortvloed van andere weerapps.

Reageren kan onder de afzonderlijke artikelen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 15 april 2014, 22:00
Categorie Round-up
Onderwerp iculture vandaag

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.