iPhone 5C gedemonstreerd in virtuele hands-on video

De iPhone 5C met iOS 7 is te zien in een nieuwe, virtuele hands-on video van Russische makelij. De iPhone 5C is te zien in alle kleuren.

iphone-5cOver 50 uur is het zover: de aankondiging van hopelijk de iPhone 5S en iPhone 5C. Kan je niet genoeg krijgen van de vele renders en mock-ups dan is onderstaand filmpje geknipt voor jou. Want het blijft fascinerend: een plastic toestel dat er toch niet goedkoop uit moet zien en dat ook niet voor een habbekrats in de winkel zal liggen. Hoe gaat Apple dat voor elkaar krijgen? Er zijn geruchten dat de C van iPhone 5C helemaal niet staat voor Color, maar voor Cloud. De iPhone 5C krijgt dan minimale opslagcapaciteit (8GB?) en is grotendeels afhankelijk van online opslag.

Maxim Khoroshev heeft met zijn team een prachtig filmpje gemaakt, gebaseerd op renders. Het filmpje duurt slechts 45 seconden (gevolgd door een heel lange aftiteling) maar geeft een goede indruk hoe de iPhone 5C eruit komt te zien. Natuurlijk zijn we benieuwd naar de specs van de iPhone 5C, maar we zijn eigenlijk net zo benieuwd hoe de kleuren er in werkelijkheid uit gaan zien. Het felle lichtblauw heeft in dit filmpje een wat gedemptere tint en het groen ziet eruit als een toestel dat bij KPN wel in de smaak zal vallen. Een mooi gemaakte video!

iPhone-5C-green

Via: Redmond Pie

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 8 september 2013, 17:11
Categorieën Geruchten, iDevices
Onderwerp iPhone 5c

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.