iPhone 5-case van Natural Sapphire Company kost 100.000 dollar

The Natural Sapphire Company heeft een iPhone 5-case aangekondigd die wordt verkocht voor 100.000 dollar. De case is bezaaid met robijnen en saffieren.

iPhone 5 case sapphireBen je bereid om flink wat geld te investeren in een case voor je iPhone 5, dan kun je wellicht een blik werpen op de nieuwe case van The Natural Sapphire Company. Deze 100.000 dollar kostende iPhone 5-case is gemaakt van witgoud en bezaaid met 2.830 blauwe Ceylon-saffieren. Het Apple-logo op de case is gemaakt van 38 robijnen en een enkele groene saffier voor het blaadje van de appel. Alle edelstenen op de case zijn afkomstig uit Sri Lanka, Madagascar en Thailand.

Koop je de iPhone-case, dan kun je er volgens The Natural Sapphire Company ook voor kiezen om het design bij hun te laten aanpassen. Zo kun je anders gekleurde saffieren in de case laten zetten.

Volgens de makers zorgt de case ervoor dat je jezelf kunt onderscheiden van de vele andere iPhone 5-bezitters. Daar hebben ze waarschijnlijk gelijk in: de kans dat je nog iemand tegen het lijf loopt met een 100.000 dollar kostende iPhone 5-case lijkt ons vrij klein.

The Natural Sapphire Company is niet de eerste die zich in dit hoge prijsgebied bevindt: in 2010 schreven we nog over de Crimson Gold Supreme Edition van ontwerpers Davide De Nizza en Stuart Hughes, die werd verkocht voor 99.500 dollar.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 16 september 2012, 14:15
Categorie Accessoires
Onderwerp hoesje

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.