Eerste iPhone 5-kopers ontvangen verzendbevestigingen uit China

De eerste verzendbevestigingen voor de iPhone 5 zijn gearriveerd. De iPhone 5 staat gepland om op de verwachte verschijningsdatum van 21 september aan te komen.

iPhone 5Verschillende kopers van de iPhone 5 hebben inmiddels verzendbevestigingen ontvangen. De iPhone 5 zou zijn verzonden vanuit de Chinese stad Zengzhou, in de provincie Henan. Waarschijnlijk zijn de iPhones daar terecht gekomen vanuit Foxconn’s fabriek in Taiyuan, in de buurprovincie Shanxi. Op de verzendbevestiging staat 21 september aangegeven als de geplande leverdatum. Dit is dezelfde dag waarop de iPhone 5 in een aantal landen verkrijgbaar zal zijn, waaronder de Verenigde Staten, Frankrijk en Duitsland.

In Nederland zullen we nog iets langer op de iPhone 5 moeten wachten: hier wordt hij pas verkocht vanaf 28 september. Volgens T-Mobile gaat de voorverkoop op 21 september hier van start. Wil je er vroeg bij zijn, dan kun je er natuurlijk ook voor kiezen om op de nacht van 20 op 21 september bij een buitenlandse Apple Store in de rij te staan. Veel Nederlanders gaan hiervoor vaak naar het Duitse Oberhausen.

iPhone 5 verzendbevestiging

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 16 september 2012, 21:59
Categorie iDevices

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.