iPhone 4 Case Program ook in Nederland en België gestart

Apple heeft op de Nederlandse webpagina uitleg gegeven over de gratis hoesjes die ze weggeven voor de iPhone 4. De benodigde app staat nu ook in de App Store.

iphone 4 case programMet de lancering van de iPhone 4 in Nederland rijst de vraag: hoe gaat Apple het leveren van gratis hoesjes afhandelen? T-Mobile kondigde vanochtend op een persbijeenkomst aan, dat zij zich niet gaan bezighouden met de Bumpers maar het volledig overlaten aan Apple. Hetzelfde geldt voor Mobistar, die een soortgelijk standpunt naar buiten bracht. Gelukkig is op de website van Apple nu meer informatie te vinden: op een speciale webpagina staat uit gelegd wat je moet doen en de benodigde applicatie is nu ook in de Nederlandse en Belgische App Store te vinden.

Voor meer informatie over de actie kijk je hier: Hoesje voor iPhone 4
Downloaden van de app: iPhone 4 Case Program (NL/BE App Store)

Mocht je de app nog niet kunnen vinden: heb even geduld of probeer de applicatie via iTunes op de desktop te downloaden. De informatiepagina is alleen beschikbaar op de Nederlandse site van Apple, (nog) niet op de Belgische. Maar je kunt de app al wel in beide landen downloaden.

We hebben eerder een overzicht gemaakt van de beschikbare cases. Daaruit bleek dat de Bumper van Apple het populairst is.

iphone 4 case program

Mensen die haast hadden, konden al met de applicatie uit de Amerikaanse App Store een hoesje bestellen. Na het inloggen met je Amerikaanse iTunes-account kon je een Nederlands afleveradres invullen.

Tipgever: Sander

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 30 juli 2010, 15:05
Categorie Accessoires
Onderwerpen hoesje, iPhone 4

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.