iPhone 4 Bumper-programma officieel aangekondigd

Apple heeft op de eigen website meer informatie gegeven over het iPhone 4 Case Program.

apple-bumper-programApple heeft op de eigen website meer informatie gegeven over het iPhone 4 Case Program. Dit programma is bedoeld om alle kopers van een iPhone 4 te voorzien van een gratis Bumper-case. Er zijn twee opties: heb je zelf al een Bumper-case gekocht, dan kun je geld terugkrijgen. Heb je nog geen case, dan kun je via een speciale app een keuze maken uit de diverse cases.


De applicatie controleert je IMEI-nummer en serienummer om vast te stellen dat je een iPhone 4 in bezit hebt. Na het inloggen met je iTunes-accountgegevens krijg je de selectie te zien. Je hebt de keuze uit de Apple Bumper in zwart, de Incase Snap Case, Belkin Shield Micra, Griffin Motif, Griffin Reveal, Speck Fitted Case en Speck PixelSkin HD (zie foto hieronder). Alle cases zijn, afhankelijk van het model, alleen beschikbaar in zwart, rookkleur en transparant. De levertijd van de case is 3 tot 5 weken.

De applicatie is voorlopig alleen in de Amerikaanse App Store te vinden. Wel kun je na het installeren inloggen met je Nederlandse iTunes-account en daarna een Nederlands adres invullen.

speck-pixelDe speciale app is nog maar net in de App Store verschenen en kan dus moeilijk vindbaar zijn. Via deze link te downloaden: iPhone 4 Case Program.

De actie geldt tot 30 september. Mensen die hun iPhone vóór 23 juli hebben gekocht moeten voor 22 augustus hun gratis case claimen. Anderen kunnen binnen 30 dagen na aankoop een verzoek voor een gratis case indienen. Apple geeft alleen een gratis case bij iPhone 4’s die op uiterlijk 30 september 2010 zijn gekocht. Daarna wordt de actie geëvalueerd.

Als rechtgeaarde Hollander ga je natuurlijk meteen kijken welke case het duurst is. Daarom de eigenschappen per case:

  • Apple Bumper: rubberen randje rondom de iPhone, geen achterkant, $29,99
  • Incase Snap: eenvoudige hardcase die je achterop de iPhone klemt (prijs niet bekend maar model voor de 3G/3GS kost $24,95)
  • Belkin Shield Micra: lichtgewicht hardcase, $24,95
  • Griffin Motif: hardcase van rookkleurig plastic met zachte reliëfcoating (nieuwe case, nog geen prijs bekend)
  • Griffin Reveal: combinatie van hard- en softcase, een bumperachtige rand rondom en een polycarbonaat achterkant, $24,99
  • Speck Fitted Case: hardcase met matte soft-touch coating, $29,95
  • Speck Pixel Skin: siliconenrubber case met reliëfpatroontje, $29,95

Update: Uit een poll op iPhoneclub blijkt dat bijna de helft voor de Apple Bumper kiest. Ook de Belkin-case is populair.

Meer info: Apple-site
Dank aan alle tipgevers!

Informatie

Laatst bijgewerkt
23 juli 2010 om 18:50
Onderwerp
Categorie
Accessoires

Reacties: 70 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.