iPhone firmware 2.0.2 nu beschikbaar

Firmware 2.0.2 is beschikbaar voor iPhone en iPod touch. De changelog spreekt zoals gebruikelijk van bugfixes.

iphone firmware 2.0.2We konden het eigenlijk al zien aankomen: iPhone firmware 2.0.2 is per direct beschikbaar via iTunes. The iPhone Blog voorspelde vanmiddag al dat de firmware-update om 5 uur ‘s middags Eastern Time beschikbaar zou komen en de “customer experience” gaat verbeteren. Het eerste deel van de voorspelling is uitgekomen: via iTunes is firmware-update 2.0.2 inderdaad te installeren, maar wat er is gewijzigd blijft nog een kwestie van gissen. De changelog van Apple spreekt zoals gebruikelijk alleen over bugfixes.

Apple heeft inmiddels aan de ontwikkelaars al verschillende betaversies van iPhone firmware 2.1 beschikbaar gesteld.

Waarschuwing: installeer deze update niet wanneer je een iPhone met jailbreak hebt en/of van plan bent in de toekomst een unlock uit te voeren.

De firmwareversie met versienummer 2.0.2 is bedoeld voor eerste generatie iPhone, iPhone 3G en iPod touch. Heb je eerder je iPhone 1.0 bijgewerkt naar firmware 2.0, dan kun je in principe veilig de update installeren. Je kunt dan nog steeds bellen en gebeld worden, maar je raakt wel de jailbreak kwijt, inclusief Cydia, Installer en eventueel eerder geïnstalleerde niet-officiële applicaties.

De eerste reacties: geen zichtbare wijzigingen, backup nog steeds traag, mogelijk wel een beter 3G-signaal.

Handmatig downloaden: iPhone firmware 2.0.2

Via: The iPhone Blog
Dank aan alle tipgevers!

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 19 augustus 2008, 0:10
Categorie iOS
Onderwerpen apps, firmware

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.