Quiz: iPad uit 2010 of iPod uit 2001: de kritiek is hetzelfde

De kritiek op de iPad is in grote lijnen te vergelijken met de eerste reacties op de iPod: het apparaat was sexy maar te duur en kan te weinig.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

ipod vs ipadApple denkt met de iPad een revolutionair product te hebben neergezet. Maar de gebruikerscommunity reageert tamelijk voorspelbaar: ze hebben in grote lijnen dezelfde kritiek als in 2001, toen de iPod voor het eerst werd aangekondigd. Om dat aan te tonen heeft FastCompany een quiz gemaakt met een opsomming van reacties. De taak aan jou is om te bepalen met welk product de kritiek te maken heeft: met de iPad uit 2010 of de in 2001 gelanceerde iPod? De opmerking: “I guess the negative reactions indicate that people expect miracles from Apple” zou vorig week niet hebben misstaan. Toch was het een uitspraak uit 2001.


Bijt je tanden stuk op uitspraken als:

  • “Yes, it could have had more ability, but for the price, it’s excellent. I am sure this will be the hype product for the year, and it will do very well.”
  • “APPL is already down $1.00. Looks like the markets aren’t looking too favorably on Apple’s new forays into the digital device market.”
  • “Those price points are not appealing to me….at all”

Wie heeft ze allemaal goed?

Zie: FastCompany

Reacties: 5 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.