iPad-case van FreshFiber komt uit 3D-printer

De FreshFiber iPad case+stand Macedonia is een unieke iPad-case, omdat hij wordt gemaakt met behulp van een 3D printer.
Elger van der Wel - · Laatst bijgewerkt:

iPad-case uit een 3D printerDe techniek van 3D printing bestaat al een aantal jaar, maar de laatste tijd hoor en lees je er steeds meer over. Met een 3D-printer kun je allerlei materialen laagje op laagje printen totdat er een voorwerp ontstaat. Zo zou je reserve-onderdelen kunnen downloaden en printen of zou je zelf een voorwerp kunnen ontwerpen en vervolgens uit een printer laten rollen. Er is zelfs een project waarbij je zelf een 3D-printer bouwt en vervolgens nieuwe onderdelen print om de printer te verbeteren.

Bright plaatste enkele maanden terug een artikel over 3D printing, waarin onder meer aandacht was voor de FreshFiber Weave Case. Dat is een iPhone-hoesje dat uit een printer komt. De makers hebben nu ook een iPad-case geproduceerd. De FreshFiber iPad case+stand Macedonia is uniek, omdat het ontwerp zo in elkaar zit dat je het ook echt alleen kunt maken door het te printen.

Het is een harde iPad-case met een uitklapbare standaard. Hij is leverbaar in het wit of het grijs en is niet goedkoop; hij kost namelijk 84 euro. Vind je dat teveel geld, dan moet je misschien een paar jaar wachten tot je zelf toegang hebt tot een 3D-printer. Dan kun je gewoon zelf een iPad-case uitprinten.

Kopen: FreshFiber iPad case+stand Macedonia (€83,99)

Bron: Gizmodo

Reacties: 6 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.