iPad 3 met quad core-processor en 4G volgende week in New York?

De iPad 3 zal volgens CNBC volgende week in New York onthuld worden. De nieuwe iPad zou een quad core-processor en 4G-LTE ondersteuning bevatten.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

New YorkDe iPad 3 wordt volgende week onthuld in New York, aldus CNBC op Twitter. De nieuwe iPad zou volgens CNBC een quad core-processor bevatten en 4G-LTE ondersteunen. Eerder vandaag schreven wij nog dat de iPad 3 is geland in verschillende landen en een paar weken na verschijning verkocht zal worden.

Dit gerucht is inmiddels ingehaald door het nieuws: het evenement is om 7 maart 2012 in San Francisco.

CNBC zegt op Twitter dat de iPad 3 volgende week in New York onthuld zal worden. Dit zouden bronnen hebben beweerd tegenover de nieuwssite. Wie deze bronnen zijn en waar zij zich op baseren is niet bekend. Jim Dalrymple van The Loop beweert dat CNBC er naast zit – het evenement zal volgens hem niet in New York plaatsvinden. Ook The Verge zegt dat New York niet als locatie gebruikt zal worden.

Wanneer de iPad 3 precies aangekondigd zal worden en wat voor onderdelen hij zal bevatten is nog niet bekend. Zodra de uitnodigingen voor het aankondigingsevenement zijn verstuurd, zullen wij dit zo snel mogelijk op iPadclub delen.

Reacties: 6 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.